Mercedes Someren

De Mercedes-Benz specialist in Someren

Bent u een echt oldtimerliefhebber en bent u op zoek naar een ‘nieuwe’ auto of onderdelen om uw Mercedes zoals een Pagode te repareren? Dan bent u bij autosloperij Jan van Dijk Handelsonderneming in Someren op de juiste plek. Wij zijn echte specialisten op het gebied van Mercedes oldtimers. Bij onze autosloperij kunt u dan ook verschillende klassieke Mercedessen aanschaffen. Tevens zijn wij ook een Mercedes sloperij en nemen wij als vakkundig demontagebedrijf uw klassieker graag van u over wanneer deze niet meer door de apk komt.

Gebruikte onderdelen

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen om uw klassieker te repareren, dan bent u bij autosloperij Jan van Dijk Handelsonderneming in Someren aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende gebruikte Mercedes onderdelen vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Motoronderdelen
  • Bumpers
  • Ruiten
  • Verlichting
  • Uitlaat(delen)

Wat wij voor uw auto op voorraad hebben, is afhankelijk van het type voertuig. Voor een auto waar de onderdelen niet meer van gemaakt worden, zijn wij als autosloperij afhankelijk van wat wij binnenkrijgen. Het aanbod verschilt dus per voertuig en per onderdeel. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw oldtimer? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u in Someren kunnen betekenen.

Onderdelen voor autoreparatie van klassiekers in Someren

U kunt niet alleen een oldtimer bij ons kopen, maar u kunt bij ons terecht voor onderdelen bij autoreparatie. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in Mercedes-demontage weten wij niet alleen precies hoe een oldtimer in elkaar steekt, maar beschikken wij ook over de onderdelen van ieder type klassieke Mercedes-Benz. Iedere oldtimer kan dus gerepareerd worden met onderdelen van onze autosloperij. Daarnaast werken wij met deskundig medewerkers, die allemaal ruime ervaring hebben van klassieke auto’s.

Mercedes Someren

Neem direct contact op met onze autosloperij

Jan van Dijk is de Mercedesspecialist in Someren. Of u nu een oldtimer wilt kopen of dat u gebruikte Mercedes onderdelen zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u meer over onze diensten weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website en ontdek wat onze autosloperij voor u kunnen betekenen in Someren.