Mercedes-demontage

Dé expert op het gebied van Mercedes-demontage

Het kan zijn dat u, om wat voor een reden dan ook, uw klassieke auto wilt laten demonteren. Uw auto komt niet meer door de algemene periodieke keuring (apk) en u wilt de onderdelen graag voor een andere auto gebruiken of juist verkopen. Wat de reden ook is, u wilt natuurlijk dat de Mercedes-demontage op een correcte manier gebeurt zonder dat de auto beschadigd wordt. Wij kunnen u dan van dienst zijn. Jan van Dijk is dé specialist op het gebied van Mercedes-demontage.

Specialistische monteurs

Wij werken met ervaren monteurs, die allemaal weten wat er komt kijken bij het uit elkaar halen van een oldtimer. Daarnaast beschikken onze automonteurs allemaal over de benodigde kennis en ervaring om uw oldtimer op de juiste manier te demonteren. Zo worden er tijdens het proces geen onderdelen beschadigd en kunnen deze, wanneer ze nog in een goede staat verkeren, in een andere oldtimer geïnstalleerd worden. U kunt Mercedes-demontage dus met een gerust hart aan onze monteurs overlaten.

Mercedes-demontage

Alle onderdelen voor uw klassieke auto

Omdat Jan van Dijk Handelsonderneming gespecialiseerd is in Mercedes-demontage kunt u bij ons alle onderdelen voor uw oldtimer vinden. Zo hebben wij verschillende demontage-auto’s staan, waarvan u onderdelen kunt kopen. Wilt u weten welke dit zijn? Kijk dan op onze site. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel, dan kunnen wij meteen vertellen of wij u kunnen helpen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • De verkoop en aanschaf van een oldtimer
  • Mercedes onderdelen
  • Mercedes-demontage

Voor meer informatie, neem contact op

Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van Mercedes-demontage kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 06-13372621. Neem direct contact met ons op en vraag direct wat onze mogelijkheden wat betreft Mercedes-demontage zijn.