Autosloperij

Voor al uw Mercedes-onderdelen

Wanneer u in de omgeving van het Brabantse Someren op zoek bent naar een autosloperij, dan bent u bij Jan van Dijk Handelsonderneming aan het juiste adres. U kunt bij onze autosloperij terecht voor bijna al uw Mercedes-onderdelen. Naast onze autosloperij in Someren houden wij ons ook bezig met de in-en verkoop van Mercedes.

Onze autosloperij in Someren

Oldtimer- eigenaren zijn vaak gehecht aan hun wagen en afstand doen van hun klassieke Mercedes auto is vaak een moeilijke keuze. Het hebben en onderhouden van een oldtimer is vaak een kostbare hobby. Met hart en ziel heeft u tijd en energie in uw oldtimer gestoken. Wanneer uw auto echter niet langer door de APK komt en niet meer te repareren is, dan nemen wij als Mercedes autosloperij de auto graag van u over. Naast onze autosloperij bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw klassieke auto in onderdelen uit elkaar te laten halen. Wilt u het interieur van uw auto bijvoorbeeld behouden? Onze sloperij demonteert deze graag voor u.

Waarom Jan van Dijk Handelsonderneming?

Waarom maakt u nu een juiste keuze voor Jan van Dijk Handelsonderneming in Someren? U kunt niet alleen terecht voor onze autosloperij, maar ook voor:

  • Een uitgebreid assortiment onderdelen
  • Inkoop en verkoop van oldtimers
  • Een expert in klassieke auto’s
  • Onze jarenlange ervaring
  • Ons netwerk van specialisten

Autosloperij in Brabant, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Roermond en omgeving

Meer dan een autosloperij

Voor het verkopen van uw Mercedes kunt u ook bij Jan van Dijk Handelsonderneming in Someren terecht. Of het nu gaat om projecten die nog niet af zijn, schade auto’s, auto’s met defecten, oldtimers of speciale projecten: samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Ook voor grote handelspartijen aan Mercedessen of onderdelen kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een speciale wens? Wij kunnen ook contact opnemen met een van de specialisten in ons netwerk. Zo hebben wij als autosloperij contacten in onder andere Deurne, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Roermond en veel andere plaatsen in Nederland. Natuurlijk mag u de auto op afspraak komen brengen; maar we kunnen de auto ook bij u op komen halen. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en vrijwaren zelf de auto’s, zodat u niet naar het postkantoor hoeft te gaan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Bel ons eens op 0493-474228 of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wellicht kunnen wij als erkende autosloperij in Someren van Mercedes iets voor u betekenen!