Oldtimer kopen

Een oldtimer kopen bij de expert

Een klassieke auto kopen, is een flinke investering. De onderhoud van een oldtimer vraagt namelijk veel werk. Zo moeten onderdelen regelmatig vervangen worden, zijn er speciale regels voor de algemene periodieke keuring en vergt het kennis om dit soort auto’s te kunnen repareren. Het bezit van een klassieke Mercedes is dus meestal echt iets voor een hobbyist met verstand van dit type auto’s. Is dit niet het geval, dan bent u bij Jan van Dijk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in klassieke Mercedessen en kunnen veel voor u betekenen bij onderdelen.

Een Mercedes oldtimer kopen

Bent u op zoek naar een Mercedes Pagode of een 230S Heckflosse? Of wilt u een andere klassieker kopen? Zolang het een Mercedes is, kunnen wij u van dienst zijn. Jan van Dijk heeft verschillende type Mercedessen beschikbaar. Iedere auto wordt rijklaar afgeleverd. Bent u benieuwd naar welke auto’s wij op dit moment hebben? U kunt een overzicht op onze website vinden of neem direct contact met ons op.

Uw klassieker verkopen

Het kan zijn dat u om financiële redenen of vanwege tijdsgebrek uw oldtimer wilt verkopen. Bij Jan van Dijk Handelsonderneming bent u dan aan het juiste adres. Wij kopen uw auto graag van u over. Zelfs wanneer deze afgekeurd is bij de apk. Wij zijn namelijk ook een sloperij en willen uw klassieke Mercedes graag hebben voor de onderdelen.

Onze andere diensten:

Naast dat u een oldtimer kunt kopen bij ons, kunnen wij u op meer gebieden helpen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • De demontage en sloop van uw Mercedes
  • De verkoop en koop van oldtimer
  • Onderdelen voor de reparatie van uw klassieker
  • Gebruikte onderdelen voor uw Mercedes
  • Advies voor uw klassieke auto

Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat komt kijken bij het rijden van een klassieke Mercedes.

Oldtimer kopen

Wij vinden de juiste oldtimer voor u

Wilt u een klassiek Mercedes kopen, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben verschillende klassieke modellen in ons assortiment. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over een oldtimer kopen bij ons.