Mercedes sloperij

Uw Mercedes sloperij

Het kan zijn dat u om wat voor reden afstand moet doen van uw klassieke Mercedes. Uw auto komt niet langer meer door de apk, bijvoorbeeld omdat de carrosserie verroest is of doordat uw voertuig total loss is als gevolg van een ongeluk. Wij zijn tevens een Mercedes sloperij. Mocht uw oldtimer echt niet meer te repareren zijn, dan nemen wij hem graag van u over.

Laat het over aan de expert

Jan van Dijk Handelsonderneming is dé specialist op het gebied van oldtimers en dan vooral de klassieke auto’s van Mercedes. Bij ons kunt u terecht wanneer u bepaalde onderdelen voor uw auto zoekt, u een oldtimer wilt aanschaffen en voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij een sloperij. Mocht uw klassieke auto echt niet meer te redden zijn, dan neemt Jan van Dijk Handelsonderneming hem graag van u over.

Demontage van uw klassieke auto

Naast dat wij een sloperij zijn, bent u bij Jan van Dijk Handelsonderneming aan het juiste adres voor de demontage van uw oldtimer. Voordat uw auto gesloopt wordt, is het ook mogelijk om bepaalde onderdelen door ons uit uw klassieker te laten halen.

Wilt u bijvoorbeeld graag het interieur hebben voor een andere auto? Dan demonteren wij deze voor u. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres wanneer u een sloperij voor uw Mercedes zoekt. Wij kunnen ook van dienst zijn bij:

  • De aankoop of verkoop van een klassieke Mercedes
  • Vervangende onderdelen bij een autoreparatie
  • Advies voor vervangende onderdelen. Ook voor youngtimers

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Mercedes Sloperij

Meer weten? Neem contact op

U bent bij ons op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een sloperij voor uw klassieke Mercedes. Wilt u meer informatie over onze Mercedes sloperij? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website of te bellen naar 06-13372621. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden van onze Mercedes sloperij zijn.