Demontagebedrijf

Kies ook voor dé expert in klassieke auto’s

Bent u op zoek naar een demontagebedrijf in Someren voor klassieke auto’s? Dan bent u bij Jan van Dijk Handelsonderneming aan het goede adres. Moet u met pijn in uw hart afstand doen van uw Mercedes oldtimer? Of zoekt u naar gebruikte onderdelen voor uw klassieker? Als demontagebedrijf in Someren kunnen wij u in beide gevallen uitstekend helpen. Ook voor de keuring of reparatie van uw klassieke voertuig draaien wij onze hand niet om. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij vinden het juiste onderdeel

Heeft u een klassieke Mercedes? Dan kan het lastig zijn om het juiste onderdeel te vinden wanneer uw oldtimer gerepareerd moet worden. Ons demontagebedrijf biedt dan uitkomst. Wij hebben een ruim aanbod aan gebruikte onderdelen voor elk type Mercedes. Of u nu een versnellingsbak of stuurhuis zoekt, wij kunnen helpen. Ook hebben wij een aantal demontagemodellen staan, waar u onderdelen uit kunt halen. Hebben wij uw onderdeel niet? Dan gaat ons demontagebedrijf graag voor u op zoek.

Demonteren van uw klassieker

Moet u afstand van uw oldtimer doen, omdat deze niet meer de weg op mag of kan? Ook dan staat ons demontagebedrijf graag voor u klaar. Voordat wij uw auto slopen, kunnen wij specifieke onderdelen uit uw voertuig halen. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring in huis om deze uit uw auto te halen zonder deze te beschadigen.

Waarom ons demontagebedrijf?

U kunt natuurlijk ook een ander demontagebedrijf in Someren of omgeving inschakelen. Waarom u dan toch voor ons kiest? Wij hebben het voor u opgesomd:

  • Wij worden door de RWD erkend
  • U profiteert bij ons van ruime kennis en ervaring
  • Ruim aanbod aan gebruikte onderdelen en occasions
  • Ons demontagebedrijf kan ook de reparaties van klassieke auto’s uitvoeren
  • Wij hanteren een klantgerichte werkwijze en scherpe tarieven

Demontagebedrijf Someren

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden van ons? Of wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Neem in beide gevallen contact op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-13372621. Wanneer u ons liever een e-mail stuurt, dan kan dit naar: info@janvandijk-handelsonderneming.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Waarvoor schakelt u ons demontagebedrijf in Someren in?