Mercedes Roermond

Een oldtimer kopen in Roermond

Zoekt u onderdelen voor een Mercedes voor bijvoorbeeld een Pagode? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Jan van Dijk Handelsonderneming kunt u verschillende type klassieke Mercedessen aanschaffen. U kunt niet alleen een oldtimer bij ons kopen, maar wij bieden nog meer diensten aan in Roermond, zoals onderdelen bij een autoreparatie, gebruikte Mercedes onderdelen, en Mercedes-demontage. Tevens zijn wij een Mercedes sloperij.

Demontage van uw Mercedes

U kunt bij Jan van Dijk ook terecht voor Mercedes-demontage. Het kan zijn dat u uw eigen auto uit elkaar wilt laten halen of misschien zoekt u gebruikte Mercedes onderdelen in Roermond. Op onze site vindt u een overzicht van de modellen die op dit moment gebruikt worden voor demontage. Wanneer u een onderdeel van een van deze auto’s zoekt, neem dan contact met ons op. Mocht u een ander type oldtimer in Roermond zoeken, bel of mail ons dan ook. Het kan zijn dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Vervangende onderdelen bij autoreparatie in Roermond

Ook wanneer u een bedrijf in Roermond zoekt dat gespecialiseerd is in vervangende onderdelen bij het repareren van oldtimers, dan bent u bij Jan van Dijk op de juiste plek. Onze medewerkers hebben de benodigde kennis om uw oldtimer weer in perfecte staat te krijgen door specifieke onderdelen. Om welk onderdeel van autoreparatie het ook gaat, wij kunnen u helpen. .

Mercedes Roermond

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of het nu gaat om onderdelen voor het het repareren van uw klassieke Mercedes, de verkoop van een klassieker of uw zoektocht naar een specifiek onderdeel, wij kunnen u van dienst zijn. Neem direct contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden in Roermond.