Mercedes Helmond

Verschillende type oldtimers van Mercedes

Bent u op zoek naar onderdelen voor een Mercedes zoals een Pagode in de omgeving van Helmond? Dan bent u bij Jan van Dijk Handelsonderneming aan het juiste adres. Wij hebben verschillende klassiekers voor de verkoop in onze showroom staan. Ook wanneer u een ander type oldtimer wilt kopen, kunt u bij ons terecht. Zolang het maar een Mercedes is. Neem direct contact met ons op om te zien welke klassiekers wij op dit moment hebben.

Vervangende onderdelen bij de reparatie van uw klassieker

Een klassieke auto is niet zoals een modern voertuig en er is dan ook specifieke kennis nodig om deze te kunnen repareren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitzoeken van onderdelen bij de autoreparatie van oldtimers. Zij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw klassieker weer in een goede staat te brengen. Of het nu gaat om het vervangen van de lampen van uw auto in Helmond, bij Jan van Dijk bent op de goede plek voor specialistische onderdelen voor een autoreparatie.

Meer dan een autogarage

Wij zijn echt dé specialist op het gebied van Mercedes klassiekers. U kunt dan ook bij ons terecht voor alles omtrent dit type auto. Diensten die wij in Helmond aanbieden zijn:

Mercedes Helmond

Mercedes sloperij

Het kan zo zijn dat uw oldtimer in Helmond in zo’n staat is dat deze niet langer door de apk komt. Als reparatie dan te duur of niet mogelijk is, kunt u ervoor kiezen om de auto te laten slopen. Ook dan bent u bij ons op de goede plek. Naast de verkoop en koop van oldtimers zijn wij ook een Mercedes sloperij. Ons bedrijf is dé expert op het gebied van Mercedes-demontage. Onze monteurs kunnen onderdelen uit uw auto halen en deze kunt u door ons dan weer laten verkopen aan een andere oldtimerliefhebber in Helmond.

Onze diensten in Helmond

Jan van Dijk Handelsonderneming is een bedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke Mercedessen en alles wat daarbij komt kijken. Denk dan bijvoorbeeld aan de aanschaf, de sloop en de verkoop van losse onderdelen. Neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor uw in Helmond kunnen doen.