Mercedes Eindhoven

Zoekt u een oldtimerspecialist in Eindhoven?

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf voor onderdelen, de koop, verkoop of demontage van uw Mercedes oldtimer, bij Jan van Dijk Handelsonderneming kan het allemaal. Wij zijn dé specialist op het gebied van oldtimers en met welk probleem u ook zit, wij kunnen u helpen. Maak vandaag nog een afspraak om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Oldtimer kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een klassieker van Mercedes in Eindhoven? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen. Jan van Dijk Handelsonderneming heeft namelijk verschillende type oldtimers te koop staan. Wilt u een specifiek type oldtimer kopen, zoals een Mercedes Pagode? Neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u uw klassieker wilt verkopen.

Gespecialiseerde Mercedes sloperij

Mocht het zo zijn dat uw voertuig niet meer apk gekeurd kan worden, dan kunt u ook van onze diensten in Eindhoven gebruik maken. Wij zijn ook een Mercedes sloperij en nemen uw klassieker graag van u over voor onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-demontage en zullen ervoor zorgen dat de onderdelen netjes uit uw auto in Eindhoven gehaald worden.

Mercedes-demontage

Jan van Dijk Handelsonderneming is dé expert op het gebied van Mercedes-demontage. Bij ons bent u dus ook aan het juiste adres wanneer u onderdelen uit uw auto in Eindhoven wilt laten halen of wanneer u op zoek bent naar gebruikte Mercedes onderdelen. Zo hebben wij onder meer:

  • Versnellingsbakken
  • Stuurhuizen
  • Radiateurs
  • Bumpers
  • Ruiten

Dit is maar een kort overzicht van de onderdelen die u bij ons kunt vinden. Bent u op zoek naar een specifiek item voor uw auto Eindhoven? Neem dan contact met ons op om te zien of wij dit onderdeel op voorraad hebben.

Mercedes Eindhoven

Maak een afspraak met de expert

Of het nu gaat om vervangende onderdelen voor een autoreparatie, de koop of verkoop van een oldtimer of ons assortiment van losse onderdelen, bij Jan van Dijk Handelsonderneming bent u aan het juiste adres. Wij kunnen helpen met alles wat er komt kijken bij het rijden van een oldtimer. Maak direct een afspraak om te zien wat wij voor u in Eindhoven kunnen betekenen.