Mercedes Brabant

Dé oldtimerspecialist in Brabant

Jan van Dijk Handelsonderneming is de oldtimer-expert. Wij kunnen u helpen met alles op het gebied van Mercedes klassiekers. Zo kunt u bij ons terecht voor:

U kunt dus niet alleen een oldtimer bij ons kopen, maar ook voor de reparatie of verkoop van uw klassieker bent u bij ons in Brabant aan het juiste adres. Tevens zijn wij ook een Mercedes sloperij. Mocht uw klassieker afgekeurd zijn, dan kopen wij hem graag van u over.

De expert voor gebruikte Mercedes onderdelen in Brabant

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw klassieke auto? Dan bent u bij Jan van Dijk aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van oldtimers in Brabant. Wij hebben gebruikte onderdelen van verschillende type Mercedessen. Ons aanbod is afhankelijk van het type auto en de onderdelen die wij aangeleverd krijgen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij u gelijk vertellen of wij het onderdeel in ons assortiment hebben en wat de kosten hiervan zijn.

Mercedes Brabant

Uw klassieker weer in perfecte conditie

Het correct repareren van oldtimers vergt speciale kennis en ervaring. U moet immers precies weten hoe de auto in elkaar steekt en hoe u verschillende problemen moet oplossen. Onze monteurs in Brabant beschikken over deze kennis en zijn gespecialiseerd in de autoreparatie van klassiekers. Het maakt niet uit om welk type Mercedes het gaat, of het nu een Pagode is of een ander type. Onze monteurs kunnen uw oldtimer weer in perfecte staat brengen.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Of u nu op zoek bent naar een speciaal type oldtimer, een specifiek onderdeel of een Mercedes sloperij in Brabant, bij Jan van Dijk bent u op de juiste plek. Wij zijn dé Mercedes specialist en voor alles op het gebied van deze klassiekers kunt u bij ons terecht. Neem direct met contact met ons op om te zien wat wij voor u in Brabant kunnen betekenen.