Mercedes Deurne

Alles voor uw klassieke Mercedes in Deurne

Wanneer u zoekt naar een bedrijf in Deurne dat alles voor uw oldtimer kan doen, dan bent u bij Jan van Dijk aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in klassieke Mercedessen. Zo is Jan van Dijk Handelsonderneming een RDW-erkend bedrijf. Wij kunnen uw oldtimer dus ook voor u keuren, maar wij bieden nog veel meer diensten in Deurne aan.

Een oldtimer kopen of verkopen

Bij Jan van Dijk bent op de juiste plek wanneer u in Deurne een oldtimer wilt kopen of verkopen. Wij hebben verschillende klassieke Mercedessen bij ons in de showroom staan. Wanneer u een auto bij ons aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat deze geheel rijklaar wordt gemaakt. Bent u op zoek naar een speciale Mercedes, zoals de Pagode? Neem dan contact met ons op en wij kijken hoe wij u in Deurne van dienst kunnen zijn.

Onze diensten:

Wij kunnen u op verschillende gebieden in Deurne helpen. Zo:

Mercedes Deurne

Demontage van uw klassieke auto

Jammer genoeg hebben oldtimers niet het eeuwige leven en kan er een moment komen dat u afstand moet doen van uw klassieke Mercedes in Deurne. Wij zijn ook een Mercedes sloperij en nemen uw oldtimer dan ook graag van u over. Daarnaast zijn onze monteurs gespecialiseerd in Mercedes-demontage. Mocht het mogelijk zijn, dan zullen wij onderdelen uit uw auto halen die hergebruikt kunnen worden.

Dé expert op het gebied van klassieke Mercedessen

Jan van Dijk Handelsonderneming is meer dan een garage waar u een oldtimer van Mercedes kunt kopen of verkopen. Wij bieden verschillende andere diensten in Deurne aan. Zo kunt u bij ons uw klassieke auto laten keuren en ook zijn wij gespecialiseerd in autoreparatie. Wilt u meer weten over wat wij voor uw auto kunnen doen? Neem dan direct contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons.