Sloop Someren

Auto onderdelen nodig? Kom naar Jan van Dijk!

Bent u op zoek naar een sloop in Someren voor onderdelen voor uw oldtimer? Neem dan eens contact op met Jan van Dijk Handelsonderneming. U kunt bij onze sloperij terecht voor allerlei onderdelen zoals motoren, versnellingsbakken, bumpers en ramen. Naast de sloop houden wij ons ook bezig met de in- en verkoop van Mercedes oldtimers. Wilt u meer weten of bent u op zoek naar een bepaald onderdeel? Schroom dan niet om contact op te nemen, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van het juiste onderdeel in Someren.

Op zoek naar een sloop in Someren?

Heeft u een oldtimer? Dan weet u als geen ander wat het is om gehecht te zijn aan uw klassieke wagen. Wanneer u er afstand van moet gaan doen, kan dit ook best een lastige beslissing zijn. Immers, u heeft er veel tijd, energie en bezieling in gestopt. Echter, wanneer de auto niet meer door de APK komt en wellicht niet meer te repareren is, wordt het tijd om deze naar een sloop te brengen om deze te laten demonteren. Jan van Dijk Handelsonderneming neemt dit graag voor rekening in Someren. Uw auto wordt in de sloperij in onderdelen uit elkaar gehaald. Wilt u bepaalde onderdelen houden? Uiteraard is dit mogelijk.

Waarom kiest u voor Jan van Dijk in Someren?

Jan van Dijk in Someren is een betrouwbaar en professioneel adres als u op zoek bent naar onderdelen voor uw oldtimer. We zijn gespecialiseerd in Mercedes. Maar geef ons gerust een belletje; we kijken graag op onze sloop wat we voor u kunnen betekenen. U bent bij onze sloop van harte welkom voor:

  • Een ruime keuze aan onderdelen
  • Expertise in oldtimers
  • In- en verkoop van onderdelen
  • Een uitgebreid netwerk van specialisten
  • Demontage van auto’s in onderdelen

Maak uw wensen en vragen gerust kenbaar; wij zetten onze sloop in Someren graag in voor het vinden van het juiste onderdeel voor uw oldtimer!

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een bezoekje komen brengen in Someren aan onze sloop? Of wilt u weten of wij een bepaald onderdeel op voorraad hebben? Dat kan. Neem contact op door te bellen op nummer 0493-494228 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Jan van Dijk Handelsonderneming is dé sloop in Someren voor oldtimer onderdelen.