Schade-auto

Schade-auto van Mercedes

Wilt u een kwalitatief goede auto voor een betaalbare prijs? Dan is het aanschaffen van een schade-auto iets voor u. Zoals de naam al weggeeft, is dit type auto een voertuig dat schade heeft. Hierdoor is de prijs van deze dit soort voertuigen vaak veel lager dan van hetzelfde soort auto dat geen schade heeft opgelopen. Bij Jan van Dijk kunt u verschillende schade-auto’s van het merk Mercedes-Benz vinden.

Ons bedrijf

Jan van Dijk Handelsonderneming is dé specialist op het gebied van oldtimers van het merk Mercedes-Benz. Bij ons kunt u dan ook terecht voor alles wat bij deze auto’s komt kijken. Zo kunt u bij ons uw oldtimer laten repareren of kunt u onderdelen voor uw klassieker vinden. Ook voor de aanschaf van een schade-auto bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk direct welke auto’s wij op dit moment hebben staan.

Onze schade-auto’s

De schade-auto’s van Jan van Dijk Handelsonderneming zijn:

  • Van uitstekende kwaliteit
  • Betaalbaar
  • Diverse modellen van Mercedes
  • Veilig en betrouwbaar

Op onze site kunt u een overzicht vinden van de schade-auto’s die momenteel beschikbaar zijn. Heeft u een bepaald type schade-auto op het oog? Neem dan contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Laat ons de reparatie doen!

Het kan zijn dat u niet zelf uw schade-auto kunt of wilt repareren. Wellicht heeft u hier geen tijd voor of beschikt u niet over voldoende kennis om de reparatie te kunnen uitvoeren. U kunt dan van de diensten van Jan van Dijk gebruikmaken. Onze automonteurs zijn gespecialiseerd in het herstel van klassieke Mercedessen. Welke schade uw oldtimer ook heeft, zij kunnen het voor u repareren. Ook het type auto maakt niet uit. Zolang het een Mercedes is, kunnen onze monteurs uw schade-auto weer in perfecte staat brengen.

Schade-auto

Een schade-auto aanschaffen? Neem direct contact op!

Hebt u een auto bij ons gevonden? Maak dan meteen een afspraak met ons. Wij zorgen voor een nette afhandeling en u kunt de auto direct meenemen. Heeft u een schade-auto op het oog? Neem ook dan direct contact met ons op.