Kroonkurkvelgen

Kroonkurkvelgen voor Mercedes

Er zijn verschillende type en maten van dit type velg, ook wel barock velg genoemd, op de markt gebracht. Onder Mercedes liefhebbers worden de velgen van het merk Fuchs als de echte kroonkurkvelgen gezien. Deze zijn alleen leverbaar in de maat 14” en passen daardoor niet onder iedere auto. Zoekt u kroonkurkvelgen? Dan zijn er ook verschillende andere fabrikanten, zoals ATS, die dit type velg geproduceerd hebben. Natuurlijk heeft Mercedes ook deze velgen op de markt gebracht en deze zijn te herkennen aan het Mercedes nummer dat in de velg geslagen is.

Ons bedrijf

Bij Jan van Dijk Handelsonderneming bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van klassieke Mercedessen. Zo kunt u bij ons een oldtimer aanschaffen en verkopen. Ook kunt u bij ons terecht voor de reparatie van uw auto. Onze monteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw klassieke Mercedes er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Neem dan gerust contact op met Jan van Dijk Handelsonderneming. Wij staan u graag te woord.

Kroonkurkvelgen

Gebruikte auto onderdelen

Naast kroonkurkvelgen bent u bij ons aan het juiste adres voor andere gebruikte Mercedes onderdelen. Wij hebben verschillende demontage-auto’s staan, die gebruikt worden om onderdelen uit te halen. Zo hebben wij onder meer :

  • Differentieels
  • Radiateurs
  • Verlichting
  • Diverse soorten plaatwerk
  • Uitlaatdelen
  • Kroonkurkvelgen

Onze voorraad is afhankelijk van wat wij binnenkrijgen. Zoekt u een specifiek onderdeel, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen om te zien of wij u het item kunnen leveren.

Op zoek naar kroonkurkvelgen?

Wanneer u op zoek bent naar kroonkurkvelgen voor onder uw Mercedes, dan bent u bij Jan van Dijk Handelsonderneming aan het juiste adres. Wij zij u graag van dienst. Wij hebben namelijk verschillende demontage-auto’s staan waar onderdelen uitgehaald kunnen worden. Dus ook voor velgen zit u goed bij ons. Neem direct contact op wanner u wilt weten welke kroonkurkvelgen wij op voorraad hebben.