Bedrijfswagen

Een oldtimer bedrijfswagen

Bij Jan van Dijk bent u ook op de juiste plek wanneer u onderdelen van een klassieke Mercedes bedrijfswagen zoekt. Wij hebben verschillende onderdelen van Mercedessen. Dus welke auto u ook zoekt, wij kunnen u van dienst zijn. Ook voor vervagende onderdelen voor uw klassieke bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze site kunt u vinden welke onderdelen en welke auto’s er op dit moment beschikbaar zijn. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of u kunt direct een afspraak met ons maken.

Wij zijn gevestigd in Someren en al veel mensen in de omgeving van Brabant, Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne en Roermond weten ons inmiddels al te vinden.

Onderdelen bij reparatie van uw bedrijfsauto

Zoekt u vervangende onderdelen van uw klassieke bedrijfswagen? Neem contact met ons op. Wij zijn uw specialist voor vervangende onderdelen van uw Mercedes.

Onze andere diensten

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • De verkoop en aanschaf van uw bedrijfswagen
  • Onderdelen voor uw Mercedes
  • De algemene periodieke keuring van uw auto

Bedrijfswagen

Neem direct contact op voor meer informatie

Welke klassieke bedrijfsauto u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Zolang het maar een Mercedes is, kunnen wij u helpen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie voor vervangende onderdelen van uw Mercedes bedrijfswagen.